StoryEditorOCM
Crna kronikaIz policijskog biltena

‘Mortus‘ pijani vozač bicikla zadržan u bolnici; Mladi Slovenac u BMW-u nagazio papučicu gasa

Piše šibenski.hr
17. veljače 2020. - 09:46
Zagreb, 270120. U vecernjim satima na Barutanskom jarku u Maksimiru doslo je pucnjave. Razbojnik je propucao covjeka koji ga je zatekao u provali automobila marke Land Rover. Nakon potjere u kojoj je vatreno oruzje koristila i policija razbojnik je uhicen. Na fotografiji: policijski ocevid.ilustracija/Goran Mehkek/Cropix

Šibenski policajci su u petak 14. veljače oko 23.30 sari u Vodicama zatekli 33-godišnjeg vozača da pod utjecajem alkohola upravlja biciklom, kojom prilikom mu je izmjerena koncentracija je 2,57 promila alkohola u organizmu, javili su iz šibensko-kninske policije.

Prema riječima Marice Kosor, glasnogovornice Policijske uprave šibensko- kninske vozač je zbog zadobivenih lakših ozljeda pri padu s bicikla, zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, a protiv njega će biti podnijet Optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskom suda u Šibeniku.

Iz policije su kazali kako je u subotu, 15. veljače oko 15.20 sati na autocesti A1, zabilježena najveća brzina kretanja od 210 km/h.

Papučicu gasa  je nagazio 31-godišnji slovenski državljanin, koji je upravljao osobnim automobilom BMW, slovenskih registracijskih oznaka. Vozaču je na mjestu prekršaja, putem Prekršajnog naloga, naplaćena novčana kazna u ukupnom iznosu od 4.500 kuna.

19. travanj 2024 13:05