StoryEditorOCM
Crna kronikakaznena prijava

Mladić iz Kadine Glavice kod Drniša osumnjičen za krivotvorenje novca: pretragom mu pronađene lažne novčanice od 500 eura

Piše Šibenski.hr
17. siječnja 2024. - 09:41

Policijski službenici Službe kriminalističke policije, Odjela organiziranog kriminaliteta, terorizma i ekstremnog nasilja su proveli kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom osumnjičenim za počinjenje kaznenog djela krivotvorenje novca.

U sklopu kriminalističkog istraživanja dana 16. siječnja u mjestu Kadina Glavica, temeljem naloga nadležnog suda je izvršena pretraga doma i prostorija koju koristi 19-godišnji osumnjičeni, kojom prilikom je  pronađena  i oduzeta: zatvorena pvc omotnica s novčanicama u apoenima od 500 eura s natpisom 500 komada za koje se sumnja da su lažne, papirna traka sa natpisom 500 eura i papirna traka s natpisom 50.000 eura, stoji u priopćenju Policijske uprave šibensko-kninske. 

- Protiv 19-godišnjaka bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenje novca - kazala je glasnogovornica šibenske policije, Sanja Baljkas. 

03. svibanj 2024 17:19