StoryEditorOCM
Crna kronikau rogoznici

Mladi vozač udario pješakinju dok je vozio u rikverc: ona stajala nasred ceste i pala na nepropisno zaustavljeno auto

Piše šibenski.hr
18. travnja 2024. - 10:30

Jučer, 17. travnja oko 11,15 sati u Rogoznici, dogodila se prometna nesreća u kojoj je pješakinja zadobila teške tjelesne ozljede, izvijestila je šibenska policija.

- Prometna nesreća se dogodila na način da je 22-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka, vršeći radnju vožnjom unatrag udario 57-godišnjakinju koja se u tom trenutku bespotrebno zadržavala na središnjem dijelu kolnika ulice, prešavši preko iste ne koristeći obilježeni pješački prijelaz. Nakon udara, pješakinja se tijelom naslonila na osobno vozilo šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljala 64-godišnjakinja, a koja se u trenutku prometne nesreće nalazila s vozilom zaustavljena uz kolnik, pritom ometajući normalan tok prometa - kazala je glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske, Sanja Baljkas.

U Općoj bolnici u Šibeniku 57-godišnjakinji su konstatirane teške tjelesne ozljede te je zadržana na bolničkom liječenju.

Zbog izazivanja prometne nesreće protiv 22-godišnjeg vozača podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Protiv 57-godišnjakinje i 64-godišnjakinje slijedi obavijest o počinjenom prekršaju iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

30. travanj 2024 20:24