StoryEditorOCM
Crna kronikazavršila u zatvoru

Mlađa žena napala policajca, udarila ga po ramenu i istrgla mu s vrata policijsku značku

Piše K. G
15. srpnja 2024. - 10:57

Šibensko-kninski policajci priveli su 30-godišnju ženu koja je u Tisnom napala policajca

- U petak, 12. srpnja malo iza ponoći u Tisnom u kampu Hostin za vrijeme održavanja festivala „Love International“, osumnjičena je prišla policijskom službeniku koji se nalazio na osiguranju u službenom vozilu, bez policijskih oznaka, pritom tražeći na uvid policijsku značku koju je policijski službenik imao vidljivo istaknutu, obješenu za vratom. Nakon šta je policijski službenik pokazao značku, osumnjičena je bez ikakvog povoda tjelesno napala policijskog službenika na način da ga je rukom udarila u predjelu ramena, a u istom trenutku je naglim povlačenjem, istrgla policijsku značku s vrata policijskom službeniku.

Osumnjičena je od strane policijskih službenika uhićena te dovedena u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje, gdje joj je izmjerena koncentracija alkohola u organizmu od 0,13 g/kg.

Prilikom postupanja policijskih službenika 30-godišnjakinja je dragovoljno predala 0,20 grama droge marihuana poradi čega će se protiv iste podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zloupotrebe droga.

Nakon provedenog istraživanja osumnjičena je uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- izjavila je Sanja Baljkas, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

08. rujan 2024 02:33