StoryEditorOCM
Crna kronikaNesreća kod Primoštena

Mlada vozačica skrivila sudar s autobusom u kojem je bilo 20 putnika. Zadobila je ozljede opasne po život

Piše šibenski.hr
24. kolovoza 2021. - 09:35

Šibenska policija objavila je detalje prometne nesreće koja se dogodila u ponedjeljak navečer na Jadranskoj magistrali kod Primoštena, a u kojoj su se sudarili autobus u kojemu je bilo 20 putnika i osobni automobil Volkswagen splitskih tablica.

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se u 19 sati dogodila na autocesti D-8 u mjestu Bilo, jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život dok je jedna osoba lakše ozlijeđena, istaknuli su iz policije.

- Do prometne nesreće je došlo kada se 24-godišnjakinja, upravljajući osobnim automobilom Volkswagen splitskih registarskih oznaka, izlaskom iz lijevog nepreglednog zavoja, automobilom nije kretala sredinom obilježene prometne trake, već prelazi na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera gdje prednjim dijelom automobila udara u autobus Bova riječkih registarskih oznaka kojim je upravljao 57-godišnjak.

Od siline udara vozačica Volkswagena je zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život te je zadržana na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku dok je 46-godišnji drugi vozač iz autobusa lakše ozlijeđen. Protiv 24-godišnjakinje će biti podnesen Obvezni prekršajni nalog- izjavio je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske.

24. travanj 2024 18:02