StoryEditorOCM
Crna kronikaukrao 240 eura

Iza rešetaka strpan muškarac koji je opljačkao kladionicu u Šibeniku: zaposlenici je predao zastrašujuću poruku

Piše Šibenski.hr
28. ožujka 2023. - 19:41

U Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku priveden je 49- godišnji državljanin Republike Hrvatske te je ispitan zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela razbojništva iz članka 230. stavka 1. Kaznenog zakona, doznaje se u šibenskom DORH-u.

- Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 49-godišnjak u popodnevnim satima 19. ožujka 2023., ušao maskiran u jednu kladionicu u Šibeniku i zaposlenici predao papirić na kojem je prethodno napisao prijeteću poruku da mu preda novac kako drugi ne bi stradali. Zaposlenica je, zbog straha za život, izvadila iz blagajne 240 eura kojeg je osumnjičeni 49-godišnjak, osnovao se sumnja, uzeo i zadržao za sebe- kazali su u šibenskom Tužiteljstvu.

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku donijelo je rješenje o provođenju istrage te je sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku predložilo određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Sudac istrage je prihvatio prijedlog i osumnjičeniku odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

14. travanj 2024 22:33