StoryEditorOCM
Crna kronikaKantun Težačke i Miminca

Maloljetnik vozio Gileru bez dozvole i skrivio nesreću! Zabio se u Hondu i njezinog 54- godišnjeg vozača otpremio u bolnicu s teškim ozljedama

Piše Šibenski.hr
6. studenog 2017. - 11:48

Kako su izvijestili iz šibenske policije u subotu oko 16,10 sati u Šibeniku se dogodila prometna nesreća na raskrižju ulica Miminac i Težačke. U toj nesreći, teže je ozlijeđen 54-godišnji vozač motocikla.

Prema policijskom izvješću, do prometne nesreće je došlo kada je maloljetni vozač, prije stjecanja prava na upravljanje, upravljao motociklom Gilera Runner, šibenskih registracijskih oznaka, s 20-godišnjim putnikom na motociklu, krećući se ulicom Miminac, dolaskom do raskrižja s Težačkom ulicom, koje u ceste iste važnosti, nije propustio vozilo koje mu dolazi s njegove desne strane. Uslijed toga je došlo do sudara s motociklom Honda, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 54-godišnji vozač. Nakon sudara 54-godišnji vozač je s motociklom pao na kolnik.

Protiv maloljetnog vozača motocikla će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće i Optužni prijedlog, zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

18. travanj 2024 12:31