StoryEditorOCM
Crna kronikapetorica u zatvoru

Krvavi obračun navijača u Drnišu: metalnim palicama pretukli trojicu mladića pa porazbijali kafić

Piše Šibenski.hr
28. listopada 2022. - 18:30

U Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku privedena su i ispitana petorica osumnjičenih za kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda u pokušaju i oštećenja tuđe stvari.  

Kako su izvijestili iz DORH-a, postoji osnovana sumnja da su osumnjičenici u noćnim satima 22. listopada ove godine, ispred ugostiteljskog objekta u Drnišu, po prethodnom dogovoru i zbog nesuglasica s članovima jedne navijačke skupine, s ciljem da ih teško ozlijede, prišli trojici oštećenika držeći u rukama metalne predmete te im zadali više udaraca po tijelu i nanijeli im brojne ozljede. Osnovano se sumnja da su pritom prijetili smrću osumnjičenicima i izazvali kod njih uznemirenost i ozbiljan strah za život.

Kada su oštećenici zbog straha pobjegli u ugostiteljski objekt, osumnjičenici su, osnovano se sumnja, razbili stakla na ulaznim vratima ugostiteljskog objekta i oštetili prozor te oštetili zadnje vjetrobransko staklo i lim na vozilu jednog oštećenika koje je bilo parkirano ispred tog objekta.

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku je, nakon ispitivanja osumnjičenog 19-godišnjaka, 20-godišnjaka, 30-godišnjaka, 29-godišnjaka i 32-godišnjaka, predložilo sucu istrage određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika što je sudac istrage prihvatio i odredio im istražni zatvor u trajanju od mjesec dana zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

26. travanj 2024 16:49