StoryEditorOCM
Crna kronikatroje ozlijeđenih

Krš i lom na cesti kod Unešića: Vozila prebrzo, pa se Volkswagenom zabila u hrpu kamenja i stablo

Piše Šibenski.hr
19. listopada 2022. - 09:38

U prometnoj nesreći koja se u utorak oko 11,30 sati dogodila na županijskoj cesti 6110 kod mjesta Koprno teže su ozlijeđeni 61-godišnja vozačica i 62-godišnji suvozač iz osobnog automobila, doznaje se u šibensko- kninskoj policiji:

- Do prometne nesreće je došlo način da 61-godišnjakinja, upravljajući osobnim automobilom Volkswagen splitskih registarskih oznaka, na ravnom dijelu ceste nije prilagodila brzinu kretanja automobila kojom prilikom je izgubila nadzor, prešla preko suprotnog kolničkog traka te sletjela s ceste, udarila prvo u kamen, zatim u kamenu hrpu i na kraju u stablo. Od udara su 61-godišnja vozačica i 62-godišnji suvozač zadobili teške ozljede i prebačeni su na liječenje u OB Zadar. Njih dvoje nisu životno ugroženi, dok je 46-godišnji putnik iz automobila zadobio lakše ozljede i nakon pružene pomoći pušten je na kućnu njegu.

Nad 61-godišnjakinjom će naknadno, zbog izazivanja prometne nesreće, biti provedeno kriminalističko istraživanje- kazao je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko- kninske.

19. travanj 2024 01:13