StoryEditorOCM
Crna kronikaPolicija mu oduzela kombi

Krao i vozio bez dozvole: U šibenskom zatvoru dva tjedna će odsjediti 64- godišnji muškarac

Piše šibenski.hr
17. ožujka 2022. - 09:55

U Policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 64-godišnjakom osumnjičenim za krađu, izvijestili su iz šibensko- kninske policije:

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 2. ožujka u Tisnom, radi stjecanja imovinske koristi, iz zatvorenog dvorišta ispred kuće 52-godišnjaka, otuđio dvije vanjske jedinice klima-uređaja kao i satelitski tanjur, ukupne vrijednosti oko 12 tisuća kuna- kazao je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske.

Protiv osumnjičenika će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

- Prije ovog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 64-godišnjak je zatečen u prometu kako upravlja kombi vozilom Mercedes našičkih registarskih oznaka za vrijeme kad mu je izrečena zabrana upravljanja vozilima „B“ kategorije kao i dok mu je vozačka dozvola oduzeta na dvije godine zbog učestalog činjenja prekršaja. Uz Optužni prijedlog je priveden na Prekršajni odjel općinskog suda u Šibeniku gdje mu je Rješenjem određeno zadržavanje u zatvoru u trajanju od 14 dana, dok je kombi vozilo privremeno oduzeto- zaključio je policijski glasnogovornik.

25. travanj 2024 11:32