StoryEditorOCM
Crna kronikaLopovi ne spavaju

Kradu bicikle, mopede, novac, osobne dokumente i stvari. Na meti su uglavnom turisti

Piše šibenski.hr
5. rujna 2019. - 12:10

U Policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje 30-godišnjakom osumnjičenim za krađu na štetu 34-godišnjeg slovenskog državljanina.

Osumnjičeni je 22.kolovoza oko 5.30 sati u Murteru iz dvorišta obiteljske kuće u kojoj je u apartmanu boravio oštećeni otuđio bicikl. Tom prilikom osumnjičenoj je uočio vlasnik kuće, nakon čije intervencije je bicikl ubrzo pronađen i vraćen gostu iz Slovenije.

Protiv osumnjičenog će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava.

Proteklog dana na našem području od značajnijih sigurnosnih događaja prijavljene su jedna teška krađa i tri krađe, kako slijedi :

- u ranim jutarnjim satima 4. rujna na otoku Obonjanu je nepoznati počinitelj provalio u šator iz kojega je 24-godišnjem njemačkom državljaninu otuđio novac,

- u popodnevnim satima 30. kolovoza u Vodicama je nepoznati počinitelj iz trgovine zagrebačke tvrtke otuđio robu vrijednu preko par tisuća kuna.

- u noći 2./3. rujna u Šibeniku je nepoznati počinitelj 34-godišnjaku otuđio moped vrijedan preko deset tisuća kuna,

- u noći 4. rujna u Šibeniku je nepoznati počinitelj 20-godišnjaku otuđio novac, osobne isprave, tehničku robu i osobne stvari.,

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija postupa s ciljem otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

 

19. travanj 2024 00:04