StoryEditorOCM
Crna kronikaProšlo je ljeto, ali...

Kradljivci operiraju "tutta forza"

Piše Šibenski.hr
4. rujna 2018. - 12:00

Policijskoj upravi šibensko-kninskoj prijavljeno je jučer šest krađa, od kojih je jedna kvalificirana teškom krađom, a jedna teškom krađom u pokušaju.

U popodnevnim satima u Žaboriću, naime, nepoznati je počinitelj provalio u apartman iz kojega je 66-godišnjem slovačkom državljaninu otuđio novac i osobne isprave. Otprilike u isto vrijeme, također u Žaboriću, pokušano je provaliti i u apartman 57-godišnjaka, pri čemu je nastala šteta od nekoliko stotina kuna. Slovenski je državljanin (63), pak, prijavio krađu mobitela i osobnih isprava koja se dogodila u Vodicama 31. kolovoza, dok je jučer u prijepodnevnim satima u Šibeniku iz trgovine zagrebačke tvrtke "ispario" mobitel vrijedan nekoliko tisuća kuna. Lopovi su "operirali" i u NP Krka. Jučer popodne ukraden je novac i osobne isprave 54-godišnjoj talijanskoj i 69-godišnjoj mađarskoj državljanki.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijesene kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide s ciljem otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

24. travanj 2024 02:09