StoryEditorOCM
Crna kronikaŠibenik

Kradljivac automobila završio iza rešetaka! Policija uhvatila 29- godišnjeg državljanina BiH u ukradenom Polu

Piše Šibenski.hr
8. siječnja 2018. - 10:44

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim bosanskohercegovačkim državljaninom, sa stalnim boravkom u Republici Hrvatskoj, osumnjičenim za dva kaznena djela neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari, izvijestili su u ponedjeljak iz Policijske uprave Šibensko- kninske.

Kako su kazali u policiji, Šibenčanin star 47 godina je 6. siječnja u popodnevnim satima u Šibeniku prijavio krađu svog osobnog automobila VW Polo, šibenskih registracijskih oznaka.  Nakon  postupanja policijskih službenika osumnjičeni 29-godišnjak je istog dana oko 18,20 sati zatečen u ukradenom osobnom automobilu. Nakon obavljenog očevida vozilo je neoštećeno vraćeno vlasniku, a tom prilikom je utvrđeno da je osumnjičeni iz vozila otuđio 120 eura.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni i 18. studenog prošle godine u Šibeniku otuđio osobni automobil VW Passat 51-godišnjaka, kojega je vlasnik nakon dva dana neoštećenog pronašao u Ražinama.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

19. travanj 2024 19:44