StoryEditorOCM
Crna kronikaBrodarica

Kod "Studenca" automobilom izletio s ceste i zabio se u rasvjetni stup: Vozač (53) zadobio teške tjelesne ozljede i zadržan je u šibenskoj bolnici

Piše Šibenski.hr
13. lipnja 2018. - 11:47

Županijski Centar 112 noćas u 01,46 sati zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći na D8 na Brodarici kod Studenca. Kako se doznaje u Centru 112 u toj nesreći je jedno vozilo izletjelo s ceste.

U Centru 112 doznajemo kako je 53- godišnji vozač automobila prebačen je u Opću bolnicu Šibenik gdje su mu ustanovljene teške tjelesne ozljede zbog kojih je zadržan na liječenju.

- Do prometne nesreće je došlo kada se 53-godišnji vozač, pri upravljanju osobnim automobilom Peugeot, zagrebačkih registracijskih oznaka, nije držao sredine obilježene prometne trake na ravnom cestovnom potezu. Uslijed toga je s vozilom prešao na prometnu traku namijenjenu kretanju vozila iz suprotnog smjera, a potom je izletio izvan kolnika, gdje udara u rasvjetni stup, od kojeg se odbio, uslijed čega je došlo do rotiranja vozila- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave Šibensko-kninske.

Prema njezinim riječima, o ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv vozača je podnijet Obvezni prekršajni nalog.

20. travanj 2024 11:50