StoryEditorOCM
Crna kronikaletjele šake

Kod Drniša masovna tučnjava zbog nesuglasica oko raspodjele imovine. Jedan muškarac završio u pritvoru

Piše Šbenski.hr
2. svibnja 2023. - 09:44

U Policijskoj postaji Drniš dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom osumnjičenim za prijetnje kao i nad 34-godišnjakom osumnjičenim za pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda, izvijestili su iz Policijske uprave šibensko-kninske:

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 42-godišnjak 28. travnja u popodnevnim satima u Mirlović Polju, zbog nesuglasica oko raspodjele imovine, ušao u kuću svoje rodbine te svima prijetio, a zatim ih i tjelesno napao na što je 34-godišnjak reagirao, uzvratio udarce i lakše ozlijedio 42-godišnjaka.

Pretragom kuće 42-godišnjaka pronađena je poluauatomatska puška, pištolj i zračna puška zbog čega će protiv njega biti podnesen Optužni prijedlog radi počinjenja prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana- kazao je Šime Pavić, glasnogovornik šibensko-kninske policije.

Kako se doznaje u policiji, osumnjičeni 42-godišnjak je zbog prijetnji uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske dok je osumnjičeni 34-godišnjak prijavljen redovnim putem.

03. svibanj 2024 01:23