StoryEditorOCM
Crna kronikadovršeno krim istraživanje

Kaznena prijava 35-godišnjem Drnišaninu. Lukavo je prevario muškarca i došao do automobila

Piše Šibenski.hr
15. prosinca 2023. - 09:38

U Policijskoj postaji Drniš dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom osumnjičenim za prijevaru, nedozvoljenu uporabu osobnih podataka i krivotvorenje isprave, doznaje se u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem od 14. prosinca je utvrđeno da je osumnjičeni s namjerom pribavljanja materijalne koristi stupio je u kontakt s oštećenim 48-godišnjakom temeljem oglasa o prodaji osobnog automobila šibenskih registarskih oznaka.

Tom prilikom su ostvarili  usmeni dogovor o kupnji osobnog automobila za novčani iznos od 2100 eura, od kojeg je iznosa platio prvu ratu, dok je ostale dvije rate sukladno usmenom dogovoru trebao platiti u dogovorenom razdoblju, što nije učinio.

Dana 22. listopada osumnjičeni 35-godišnjak je uporabio osobne podatke oštećenog, te sklopio kupoprodajni ugovor s 42-godišnjakom koji je temeljem takvog krivotvorenog kupoprodajnog ugovora vozilo prepisao na sebe.

Protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku- kazala je Sanja Baljkas, glasnogovornica Policjske uprave šibensko-kninske.

04. svibanj 2024 20:57