StoryEditorOCM
Crna kronikaDovršeno krim istraživanje

Kaznena prijava 30- godišnjoj vlasnici ugostiteljskog objekta iz Kistanja: Postavila ilegalne aparate za igre na sreću

Piše šibenski.hr
11. ožujka 2022. - 09:56

U Službi kriminalističke policije, Odjelu organiziranog kriminaliteta, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakinjom osumnjičenom za kazneno djelo nedozvoljena igra na sreću, izvijestili su iz šibensko-kninske policije:

- Postupajući po ranije prikupljenim saznanjima, 15. veljače u Kistanjama u ugostiteljskom objektu osumnjičene, pronađena su tri aparata za igre na sreću. Po nalogu Županijskog suda u Šibeniku od 9. ožujka, uz nazočnost djelatnika Porezne uprave privremeno oduzeti aparati su pretraženi, kojom prilikom je utvrđeno da su u svim aparatima instalirani nedozvoljeni (dupli) programi za igre na sreću, bez markice Ministarstva financija i s „acceptorima“ za prihvat novca koji se ne smiju nalaziti u aparatima za zabavu. Utvrđeno je da je osumnjičena s ciljem pribavljanja imovinske koristi, bez odobrenja nadležnog tijela, postavljanjem takvih ilegalnih aparata javno priređivala igre na sreću u svom ugostiteljskom objektu.

Protiv osumnjičene će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku- kazao je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko- kninske.

20. travanj 2024 10:55