StoryEditorOCM
Crna kronikaSmrt u NP Krka

Tijelo žene stradale na plaži Pisak koju koristi lokalno stanovništvo, bit će prebačeno u šibensku bolnicu na obdukciju kako bi se otkrio uzrok smrti

Piše Šibenski.hr
10. srpnja 2021. - 10:53

Tužna vijest jutros je stigla iz NP Krka. Jedna je osoba smrtno stradala na području Pisak,  na plaži koju koristi lokalno stanovništvo. Izvijestila je o tomu u priopćenju ravanteljica NP Krka Nela Slavica. 

'Sa žaljenjem obavještavamo javnost kako je danas, na području Piska, plaži koju koristi lokalno stanovništvo u Nacionalnom parku „Krka“, smrtno stradala jedna osoba iz zasad neutvrđenih razloga. Nakon dojave čuvara prirode Parka, odmah su obaviještene nadležne službe', stoji u priopćenju ravnateljice NP Krka Nelle Slavice koja je izrazila duboko žaljenje zbog ovog događaja.

U tijeku je očevid kako bi se utvrdile okolnosti nesretnog događaja te identitet stradale osobe. Od glasnogovornika šibenske policije Šime Pavića doznaje se da kako će na traženje državnog odvjetništva biti obavljena obudkcija pronađenog tijedla, nakon čega će moći biti potvrđen i stvarni uzrok smrti.

Neslužbeno pak, doznaje se da je riječ o ženskoj osobi te da je stradala u vodi. No, je li se utopila ili je smrt nastupila zbog nekih zdravstvenih poteškoća, pokazat će tek nalaz patologa.

03. srpanj 2024 11:38