StoryEditorOCM
Crna kronikakrim istraživanje

Iza rešetaka završio muškarac koji je na silu htio ljubavnu vezu s 20 godina mlađom ženom

Piše K. G.
21. listopada 2024. - 10:30

Šibensko-kninski policajci jučer su strpali iza rešetaka 59-godišnjeg muškarca kojeg sumnjiče za kazneno djelo nametljivog ponašanja na štetu 39-godišnje žene, izvijestili su iz Policijske uprave šibensko-kninske.

U najkraćem, prema policijskim sumnjama muškarac je u zadnja dva mjeseca više puta pokušavao ostvariti ljubavnu vezu s 20 godina mlađom ženom, čemu se ona protivila:

- Policijski službenici Policijske postaje Vodice su proveli kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjakom osumnjičenim za počinjenje kaznenog djela nametljivo ponašanje na štetu 39-godišnjakinje.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni u vremenskom periodu od kolovoza do sredine listopada, u više navrata uspostavljao neželjeni kontakt s 39-godišnjakinjom, koje ponašanje je kod oštećene izazvalo osjećaj straha i nelagode.

Osumnjičeni 59-godišnjak je jučer uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- kazao je Joško Sulje iz šibensko-kninske policije.

21. listopad 2024 10:50