StoryEditorOCM
Crna kronikaProvale i krađe

Iz škole ukradena vatrogasna oprema, nestao rabljeni auto, novac iz trgovina...

Piše šibenski.hr
18. rujna 2017. - 12:43


U vremenu od 15. do 18. rujna na području kojeg pokriva PU šibensko-kninska od značajnijih sigurnosnih događaja su prijavljene dvije teške krađe i šest krađa.

U noći 14./15. rujna u Mirlović Zagori je nepoznati počinitelj provalio u školu iz koje je otuđio vatrogasnu opremu vrijednu nekoliko stotina kuna.

Tijekom noći 16. rujna u Bilicama je nepoznati počinitelj provalio u ugostiteljski objekt 49-godišnjaka i otuđio novac.

Između 8. i 14. rujna u Kraljicama je nepoznati počinitelj 46-godišnjaku otuđio rabljenu auto opremu i gorivo, ukupne vrijednosti preko tisuću kuna.

Krajem kolovoza u Šibeniku je nepoznati počinitelj 71-godišnjaku otuđio nakit vrijedan par tisuća kuna.

Između 12. i 15. rujna u Šibeniku je nepoznati počinitelj s prostora trgovine tvrtke iz Unešića otuđio robu vrijednu preko deset tisuća kuna.

U popodnevnim satima 15. rujna u Šibeniku je nepoznati počinitelj 57-godišnjaku otuđio moped vrijedan preko deset tisuća kuna.

Između 3. i13. rujna u Rupama je nepoznati počinitelj 65-godišnjaku otuđio grožđe vrijedno preko tisuću kuna.
U noći 16. rujan u Vodicama je nepoznati počinitelj 38-godišnjem slovenskom državljaninu otuđio mobitel vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide s ciljem otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

 

19. travanj 2024 14:34