StoryEditorOCM
Crna kronikadaleko od tenisa

Ivanišević: ‘Kad sam se usudio tražiti svoje novce, postao sam obiteljski nasilnik‘. Tatjani Dragović blokirana imovina?

Piše Sport SD
17. listopada 2023. - 07:27

Goran Ivanišević našao se u centru drame, ali ovaj put to nema veze s Novakom Đokovićem kojeg trenutno trenira, kao ni sportom općenito. Naime, slavni umirovljeni hrvatski tenisač podigao je niz tužbi protiv bivše supruge i kćeri. Naravno da je zbog toga naletio na niz kritika, a on se sljedećom objavom javio na Instagramu.

- Ovako... onog trenutka kad sam se usudio potražiti novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T. D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova... Sad samo još čekam tužbu koja bi trebala utvrditi da je dotična T. D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda osvojila i još neki Grand Slam, ali to još sud treba utvrditi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim odvjetnicima gops. Mandiću i gosp. Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, GORAN - stoji i objavi bivšeg hrvatskog tenisača.

Osoba oslovljena inicijalima "T. D." je Tatjana Dragović, a Ivanišević je tužio i kćer Amber. Pokrenuo je više postupaka s ciljem da Dragović oduzme dio imovine koja joj je pripala temeljem njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma, a sud je za sada njegovoj bivšoj supruzi blokirao sve račune i zabranio raspolaganje imovinom, prema izvorima Nacionala.

28. travanj 2024 09:23