StoryEditorOCM
Crna kronikaDrama u Njemačkoj

Gotovo 200 spasilaca tražilo je nestalu dvogodišnjakinju, sada su stigle jezive vijesti: pronađena je u pidžami...

Piše L. I. /JL
19. prosinca 2023. - 18:03

Ronioci su u utorak ujutro pronašli tijelo dvogodišnje Melisse iz Bingen-Hitzkofena (okrug Sigmaringen). Melissa je nestala oko 17 sati u nedjelju iz obiteljskog doma, javlja Fenix Magazin.

U utorak ujutro deset policijskih ronilaca vratilo se na rijeku Lauchert. Dežurala je i DLRG služba s čamcem i sonarnim uređajem. Snage su pretražile pet kilometara dugu dionicu rijeke do ušća u Dunav kod Sigmaringendorfa. Navodno su pronašli Melissino tijelo.

Sve ukazuje na to da je Melissa u pidžami upala u rijeku nekoliko metara od roditeljske kuće, navode njemački mediji.

Roditelji nakon 90 minuta pozvali policiju

Kako je Fenix Magazin ranije objavio, u njemačkom mjestu Bingenu (okrug Sigmaringen u Baden-Württembergu) djevojčici Melissi (2) od nedjelje poslijepodne nije bilo ni traga. U trenutku nepažnje, malena je navodno napustila kuću svojih roditelja samo u pidžami. Policija je odmah počela tražiti djevojčicu.

Glasnogovornica policije rekla je da će na lice mjesta, među ostalim, doći i policija zadužena za pretragu rijeka.

Policajci su prvo pretraživali područje uz rijeku, tražeći tragove koji bi ih doveli do nestale djevojčice.

Roditelji su policiju pozvali u nedjelju navečer oko 18.30 sati. Rekli su da njihove kćerkice više nema. Nestanak djeteta roditelji su primijetili oko 17 sati. Melissa je tada na sebi imala samo pidžamu.

Nakon poziva roditelja, policajci su pokrenuli veliku potragu.

Tražili je u mutnoj, hladnoj vodi

Ronioci su malenu tražili u mutnoj, hladnoj vodi rječice. Tim spasilačkih pasa prečešljao je priobalje. Oko ponoći navukla se gusta magla, zbog čega je potraga obustavljena tijekom noći.

Prema riječima gradonačelnika Fetzera, temperature su bile minus dva stupnja. Kriminalistička policija formirala je istražni tim za ovaj slučaj.

Policija je roditeljima zapečatila ulazna vrata, ali samo zato što obitelj sada nije kod kuće, tvrdili su. Službenici kriminalističke policije u bijelim zaštitnim odijelima odnosili su predmete.

Prema riječima mještana, roditelji malene Melisse su se u grad doselili prije otprilike dvije godine. Otac navodno radi na obnovi zgrada. Susjedi sumnjaju da obitelj dolazi iz Moldavije. Otac relativno dobro govori njemački.

 
28. travanj 2024 01:21