StoryEditorOCM
Crna kronikaOkončana policijska potraga

Ekskluzivno: Fotografija uhićenja 19-godišnjaka u Tribunju kojeg se sumnjiči za ubojstvo majke i oca

Piše Šibenski.hr
26. ožujka 2017. - 22:03

Nešto prije 19 sati okončana je policijska potraga za 18- godišnjakom kojeg se sumnjiči da je u Čistoj velikoj ubio svog 45- godišnjeg oca i majku. Tu informaciju potvrdili su nam u Policijskoj upravi Šibensko-kninskoj.

Navodni počinitelj tog okrutnog zločina uhićen je na području Tribunja. Policija ga je locirala u automobilu, zaustavila ga i izvukla iz vozila.

Policija je potvrdila HRT-u da je mladić tijekom uhićenja pružao otpor. Devetnaestogodišnjak se trenutno nalazi u šibenskoj policiji, a kasnije će biti predan pritvorskom nadzorniku.

Mladić je prilikom uhićenja pokušao bježati, a policajci su ga u tome spriječili pucanjem u automobilsku gumu. Potom su ga izvukli iz vozila i uhitili, a on u pucnjavi nije ranjen, kažu u policiji, a javlja HRT.

Inače, potraga za 18-godišnjakom trajala je tijekom cijele nedjelje. Dobar dio šibenskog područja, od Mandaline, preko Šibenskog mosta do Vodica i naravno sama Čista Velika kao mjesto počinjenja nevjerojatnog zločina, bio je cijeli dan pod policijskom prismotrom.

26. travanj 2024 18:15