StoryEditorOCM

Dvojica muškaraca upali čovjeku u dvorište i prebili ga. Obojica su završili iza rešetaka

Piše K. G.
2. listopada 2024. - 10:44

Dvojica muškaraca u dobi od 60 i 32 godine su uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, doznaje se u šibensko-kninskoj policiji:

- Policijski službenici Policijske postaje Vodice su proveli kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjakom i 32-godišnjakom osumnjičenima za počinjenje kaznenih djela teška tjelesna ozljeda u pokušaju i prijetnja na štetu 68-godišnjaka.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni u ponedjeljak, 30. rujna u jutarnjim satima u Jezerima na otoku Murteru, poradi narušenih međuljudskih odnosa, u dvorištu obiteljske kuće u vlasništvu oštećenog, istog tjelesno napali zadavši mu više udaraca rukama i nogama po tijelu te mu pritom ozbiljno prijetili- rekla je Sanja Baljkas, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

Prema njezinim riječima, Hitne medicinska pomoć u Vodicama 68-godišnjaku je konstatirala lake tjelesne ozljede.

- Nakon dovršenog istraživanja osumnjičeni su uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske-zaključila je policijska glasnogovornica.

02. listopad 2024 10:54