StoryEditorOCM
Crna kronikakaznena prijava

Dvojica muškaraca iz Šibenika prevarili dvije tvrtke, policija otkrila njihovu prljavu rabotu

Piše Šibenski.hr
6. lipnja 2023. - 13:15

U Službi kriminalističke policije dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom i 25-godišnjakom osumnjičenima za prijevaru i krivotvorenje službene isprave, izvijestili su iz šibensko-kninske policije:

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su osumnjičeni tijekom veljače 2023.g. doveli u zabludu osiguravajuće društvo da će novcem isplaćene odštete za štetu na automobilu podmiriti troškove popravka nakon čega su došli u trgovačko društvo koje se bavi popravkom automobila i dogovorili popravak automobila koji je u vlasništvu njihovog obrta (potpisan i ovjeren ugovor, ali s pečatom ugašenog obrta).

Naknadno, kad je automobil popravljen, osumnjičeni 25-godišnjak je preuzeo automobil ne podmirivši troškove, a predstavnici trgovačkog društva su bezuspješno pokušavali naplatiti troškove. Ovakvim postupanjem su doveli u zabludu obje tvrtke te ih oštetili za 2.459 eura.

Protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku- izjavio je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske.

27. rujan 2023 07:56