StoryEditorOCM
Crna kronikaPala češka banda

Dva mlada 26- godišnja Čeha i njihova vršnjakinja krali i varali po Šibeniku: Policija ih uhvatila i strpala iza rešetaka

Piše Šibenski.hr
7. srpnja 2017. - 11:20

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad dvojicom 26-godišnjaka i 26-godišnjakinjom, svi češki državljani, koji su osumnjičeni za dvije krađe i četiri računalne prijevare, od kojih dvije u pokušaju, na štetu 52-godišnjakinje, 59-godišnjakinje i 87-godišnjakinje.

Osumnjičeni su u društvu s još jednim, za sada nedostupnim, češkim državljaninom, 3. lipnja u Šibeniku u trgovini trgovačkom centra, oštećenoj 43-godišnjakinji iz torbe otuđili mobitel, bankovnu karticu i manji iznos novca.

Istog dana osumnjičeni su u drugom trgovačkom centru 59-godišnjakinji otuđili novčanik s manjim iznosom novca i bankovnu karticu 87-godišnjakinje, na koju je 59-godišnjakinja bila opunomoćena.

Odmah nakon toga osumnjičeni su pomoću ukradene kartice na bankomatu u sklopu trgovačkog centra u dva navrata podigli ukupno 5.000 kuna, Osim toga u još dva navrata osumnjičeni su pokušali podignuti još novca.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.
 

17. travanj 2024 10:55