StoryEditor
Crna kronikaNAKON PRIKUPLJENIH PODATAKA O NESREĆI

Drugi put uhićen 35-godišnjak koji je ozlijedio tri osobe u sudaru na naplatnim kućicama Sveta Helena

14. srpnja 2019. - 12:15

Međimurska policija u subotu je nešto prije 21 sat, nakon prikupljenih novih saznanja u kriminalističkoj istrazi, uhitila 35-godišnjaka koji je u četvrtak poslijepodne, vozeći neprlagođenom brzinom, BMW-om naletio na na Škodu mađarskih oznaka pri čemu su teško ozlijeđene tri osobe.

U priopćenju objavljenom na web stranici zagrebačke policije navodi se da je nakon nesreće nastavljeno kriminalističko istraživanje te je nešto prije 21 sat, „nakon prikupljenih novih saznanja hrvatski državljanin rođen 1984. godine, uhićen na području Policijske uprave Međimurske te će nakon zakonskog roka biti doveden pritvorskom nadzorniku”.

- Policijska uprava zagrebačka u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Zagrebu i Policijskom upravom Međimurskom nastavlja kriminalističko istraživanje - stoji u priopćenju.

U prometnoj nesreći 35-godišnjak je BMW-om naletio na stražnji dio Škode, kojom je usporavao 38-godišnjak zbog naplate cestarine i pritom su teško su ozlijeđene tri osobe od kojih je jedno dijete.

Vozač BMW-a kretao se autocestom A4 prema Zagrebu, a kod naplatne kućice udario je u Škodu koja je od udarca odbačena te je udarila u betonski zid i naplatnu postaju, a zatim se okrenula oko osi te udarila u još jednu naplatnu postaju, a onda i u stražnji dio Audija mađarskih oznaka koji je bio zaustavljen zbog podizanja rampe i uzimanja kartice za naplatu cestarine.

12. lipanj 2021 18:25