StoryEditorOCM
Crna kronikaPolicijsko izvješće

Drniš: zbog nametljivog ponašanja i uznemiravanja 37-godišnjakinje, tri godine mlađi muškarac završio iza rešetaka

Piše šibenski.hr
11. rujna 2020. - 09:45

U Policijskoj postaji Drniš je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom osumnjičenim za nametljivo ponašanje na štetu 37-godišnjakinje.

Osumnjičeni je u vremenu od 9. lipnja, putem društvenih mreža i nekoliko poziva telefonom, ustrajno slao poruke u namjeri da s njom uspostavi neželjeni kontakt, što je kod nje izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost.

Osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Proteklog dana na području Policijske uprave šibensko-kninske, od značajnijih sigurnosnih događaja, prijavljena je krađa i dva oštećenja tuđe stvari:

- u vremenu od 10. kolovoza do 9. rujna u Kninu, je nepoznati počinitelj na štetu 47-godišnjaka, otuđio vrtni alat vrijednosti nekoliko tisuća kuna,

- u noći 9./10. rujna u Dubravicama, je nepoznati počinitelj oštetio radni stroj šibenske tvrtke. Nastala šteta je procijenjena na nekoliko tisuća kuna,

- u popodnevnim satima 4. rujna u Šibeniku, je nepoznati počinitelj na štetu gradskog parkinga, oštetio imovinu dok će materijalna šteta biti naknadno utvrđena.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenog alata. 

 

26. travanj 2024 07:30