StoryEditorOCM
Crna kronikaide u stanicu

Završila drama u Vodicama: mladić satima prijetio da će se baciti sa zgrade. Policijski pregovarači ga uspjeli uvjeriti da se preda

Piše Zdravko Pilić, Šibenski.hr
21. veljače 2021. - 16:43
Mladić iz Slavonije već satima prijeti da će se baciti sa zgrade u centru VodicaNikolina Vuković Stipaničev/Cropix

Najnovije: Mladić koji je satima prijetio da će baciti sa zgrade u centru Vodica, u 17 sati se napokon predao policiji. Priveden je  u stanicu gdje će biti ispitan.

Ranije objavljeno: Kako se doznaje iz šibenske policije,  u Vodicama traje drama - mlađi muškarac prijeti da će se baciti sa zgrade.

- Dojavljeno je da se mladić popeo na vrh objekta. Na terenu su naši djelatnici i još ne znamo motiv zašto je to napravio – kazao je za medije glasnogovornik šibenske policije Šime Pavić.

Promet dijelom vodičke rive je zatvoren za promet.

Prema najnovijim informacija, mladić je još uvijek na vrhu poslovno stambenog objekta Mikšić d.o.o. u centru Vodicu. Tu je već nekoliko sati. Neslužbeno se doznaje da je riječ o 20-godišnjaku iz okolice Županje, i to navijaču Hajduka koji je bio na proslavi 110 gdišnjice kluba, pa se u povratku zadržao u Vodicama. Na terenu su i vatrogasci i Hitna pomoć, a policija pregovora s njim da siđe.

- Priznao da je pod utjecajem opijata, prvo je napravio nered u kladionici. Od djelatnice nije želio uzeti novce nego sredstvo za čišćenje stakala!? Ponaša se nebulozno. Navodno je jutros skakao i po okolnim krovovima kuća - ispričao nam je jedan od mještana.

19. travanj 2024 09:07