StoryEditor
Crna kronikašokantni zločin

DORH pokrenuo istragu protiv monstruma s Paga: uzimao je jedno po jedno dijete iz kreveta i bacao ih. Htio ih je ubiti

Piše JL
2. ožujka 2019. - 13:03

O slučaju 54-godišnjeg oca koji je s balkona obiteljske kuće na Pagu prije nekoliko dana bacio svoje četvero malodobne djece u subotu se oglasilo zadarsko Županijsko državno odvjetništvo, prenosi Jutarnji list.

Kako navode u priopćenju, protiv 54-godišnjaka su pokrenuli istragu zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela teških ubojstava u pokušaju.

- Osnovano se sumnja da je 54-godišnji okrivljenik 28. veljače 2019. oko 06,00 sati u kući u kojoj živi kao podstanar zajedno sa svojom suprugom i djecom u Pagu; u nakani da usmrti svoje četvoro djece; za vrijeme dok su ona spavala, iz spavaće sobe uzeo u naručje jedno po jedno dijete te ih jedno po jedno bacio sa terase ispred ulaznih vrata sa visine od 4,95 metara na popločanu betonsku podlogu u dvorištu kuće. Dvije djevojčice i dječak su zadobili teške tjelesne ozljede, a jedna djevojčica laku tjelesnu ozljedu, dok je smrtna posljedica izbjegnuta hitnom medicinskom intervencijom, stoji u priopćenju Županijskog državnog odvjetništva u Zadru.

Izdvojeno

19. listopad 2020 17:34