StoryEditorOCM
Crna kronikaNestao iz šibenske bolnice

Dominik Čubrić za kojim se jučer tragalo noćas se vratio kući u Pirovac. Zašto u bolnici šute?

Piše Katarina Rudan
16. ožujka 2017. - 08:48


Vijest da je 15.ožujka nestao Dominik Čubrić(21) iz Pirovca proširila se jučer tim mjestom i ubrzo društvenim mrežama. Njegovi sumještani tražili su pomoć u traženju. Na sreću, sve se dobro završilo. Kako doznajemo od glasnogovornice PU šibensko-kninske Marice Kosor, noćas oko 2.45 njegova obitelj je javila da je Dominik došao kući. No, zašto je nestao i pod kojim okolnostima za sada je nepoznato, a njegov nestanak prijavila je Opća bolnica Šibenik.

-Prijava o nestanku mladića Policijskoj upravi šibensko-kninskoj stigla je iz Opće bolnice Šibenik u noći s 14. na 15. ožujka oko 3.15 sati, potvrdila nam je Kosor.

Kako je na stranicama Nacionalne evidencije nestalih naznačeno da se mladić udaljio s adrese Stjepana Radića 83 Šibenik, a to je adresa šibenske bolnice, pokušali smo još jučer doći do nadležnih i informacije kako se to dogodilo i tko je odgovoran, no odgovore još uvijek nismo dobili.

Naime, prema neslužbenim informacijama s kojima raspolažemo mladić se navodno predozirao normabelima i završio na Odjelu psihijatrije Opće bolnice Šibenik s kojeg je nestao.







 

23. travanj 2024 23:30