StoryEditor
Crna kronikaDrama u brodarici

Domar se zaključao u osnovnu školu, zabranio ulazak nastavnicima i učenicima! Na kraju ga privela policija

Piše Ante Talijaš
21. siječnja 2019. - 12:25

U ponedjeljak oko sedam sati ujutro, Goran Macura domar Osnovne škole u šibenskom prigradskom naselju Brodarica zaključao se u školskoj zgradi i u nju nije puštao ni učenike, ni nastavnike.

-Policija je dobila dojavu oko 7,20 sati da se 49-godišnji muškaraca zaključao u školi. Nakon izlaska policijskih službenika na mjesto događaja, muškarac nije pružao otpor te je priveden u policijsku postaju Šibenik. On nije bio naoružan, nije nikoga zatočio, niti je ikome prijetio. Prema dosad utvrđenome 49-godišnjak se na ovaj čin odlučio nezadovoljan svojim statusom u Osnovnoj školi Brodarica, oko koje su jutros osvanuli i nekakvi transparenti- kazala nama je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

Prema neslužbenim informacijama navodno su domaru Goranu Macuri iz Školskog odbora prijetili otkazom, zbog toga što je na nedavnom reizboru za ravnatelja škole svoj glas dao dosadašnjem ravnatelju Emilu Božikovu. Inače, na mjesto novog ravnatelja s četiri glasa za i tri protiv izabrana je Maja Morić. Također, prema neslužbenim informacijama tijekom reizbora domar Macura bio je izložen mobingu od strane dijela Školskog odbora i Radničkog vijeća, te dijela roditelja da pri reizboru ne glasa za dosadašnjeg ravnatelja Božikova.

 

 

Izdvojeno

11. kolovoz 2020 05:58