StoryEditor
Crna kronikanepropisno parkiranje

Divljaštvo na šibenskim ulicama: protiv dvojice muškaraca podignute kaznene prijave jer su prijetili zaposlenicima Gradskog parkinga

Piše Branimir Periša
17. svibnja 2021. - 10:28
IlustracijaCropix

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju 40-godišnjaku.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 12. svibnja u Šibeniku, nakon što je pogrešno parkirao svoje osobno vozilo, prijetio zaposleniku gradske ustanove koji ga je upozoravao da je nepropisno parkiran i da treba pomaknuti svoje vozilo, što je kod oštećenog izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

U istoj policijskoj postaji dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju 35-godišnjaku.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 13. svibnja u Šibeniku, nakon što je pogrešno parkirao svoje osobno vozilo, prijetio zaposleniku gradske ustanove koji mu je zbog nepropisnog parkiranja napisao kaznu, što je kod oštećenog izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

23. lipanj 2021 04:36