StoryEditorOCM
Crna kronikaPolicijsko izvješće

Dijete u Primoštenu palo s bicikla i zadobilo teške tjelesne ozljede vozeći bez kacige, a roditelji zaradili prekršajnu prijavu

Piše Šibenski.hr
23. veljače 2021. - 10:02

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se oko 13,45 sati dogodila u Primoštenu, teške tjelesne ozljede zadobilo je dijete vozeći bicikl na nizbrdici.

Do prometne nesreće je došlo kada je maleni biciklist, bez zaštitne kacige na glavi prednjim kotačem zahvatio rub kolnika, izgubio nadzor nad upravljačem i pao na asfalt. Zbog zadobivenih ozljeda dijete je prebačeno na liječenje u Opću bolnicu Šibenik, te nakon liječničke obrade pušteno na kućnu njegu.

Protiv zakonskog zastupnika djeteta bit će podnesen Obvezni prekršajni nalog kao i izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Proteklog dana na području Policijske uprave šibensko-kninske, od značajnijih sigurnosnih događaja, izdvajamo krađu i dva oštećenja tuđe stvari:

- u razdoblju od 6. kolovoza 2020.g. do 5. veljače u Kninu, nepoznati počinitelj je iz stana 46-godišnjaka otuđio informatičku opremu vrijednosti nekoliko tisuća kuna,

- u razdoblju od 19. do 22. veljače u Vodicama, nepoznati počinitelj je uporabom bijele boje ispisao natpise neprimjerenog sadržaja na ogradnom zidu OŠ „Vodice“. Materijalna šteta je procijenjena na nekoliko stotina kuna,

- u noći 21./22. veljače u Šibeniku, nepoznati počinitelj oštetio je osobni automobil 36-godišnjaka. Materijalna šteta je procijenjena na nekoliko stotina kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja i pronalaska predmeta.

18. travanj 2024 10:41