StoryEditor
Crna kronikanesretni slučaj

Detalji tragedije u kojoj je djevojčica izgubila život: 'Čula sam vrisak i vidjela mladu majku kako u naručju drži mrtvu curicu'

Piše PSD
28. kolovoza 2018. - 14:58

Jučer se u Kuzmincu u Koprivničko-križevačkoj županiji utopilo jednogodišnje dijete. Policija je priopćila da se tragedija dogodila kad se djevojčica tijekom igre u obiteljskoj kući pomaknula poklopac kante s vodom, nakon čega je izgubila ravnotežu i pala glavom u vodu te se utopila.

Tijelo je pronašla 19-godišnja majka, koja je u vrijeme tragedije bila u kući, no u drugoj prostoriji. Sve se dogodilo jučer u 8.45 sati. Kad ju je pronašla, majka je otrčala s njom na rukama do prvih susjeda, odakle su nazvali hitnu pomoć i pokušali reanimirati dijete, no liječnici su mogli tek ustanoviti smrt.

Jednogodišnja djevojčica pala u kantu punu vode i utopila se

'Djeca su se igrala u dvorištu i odjednom se začula neka vriska, mislila sam da ih je pes napal. Došla sam tamo i imala kaj videti, majka je malenu curicu držala u rukama', rekla je za Podravski.hr susjeda Jela Bačani iz Kuzminca.

'Mrtvozornica je pregledala tijelo te nisu otkrivene nikakve zaživotne niti sumnjive okolnosti. Nije određena obdukcija, a o događaju će biti dostavljeno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu', rekao je glasnogovornik policije Dražen Laljek.

'To su vam jako dobri i vrijedni ljudi. Otac je bio na poslu, a mlada majka koja ima 19 godina u kući. Evo, neki dan su imali rođendan malene curice… Strašno je sve to', rekao je jedan od susjeda za Podravski.hr.

Policajci iz Koprivnice provode očevid, a o slučaju će nakon toga dostaviti izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu.

Izdvojeno

07. ožujak 2021 15:08