StoryEditorOCM
Crna kronikaKod Gaćeleza

Benkovačka cesta: 80- godišnjak Peugeotom riječkih tablica sletio s ceste, udario u kamenu hrpu i prevrnuo se. Završio u šibenskoj bolnici s teškim ozljedama

Piše Šibenski.hr
6. rujna 2017. - 12:14

U utorak oko 12,15 sati na državnoj cesti D-27 u Gaćelezima dogodila se prometna nesreća u kojoj je teže ozlijeđen 80-godišnji vozač, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Do prometne nesreće je došlo jer se 80-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom Peugeot, riječkih registracijskih oznaka, nije kretao sredinom svoje obilježene prometne trake, već lijevim kotačima prelazi na prometnu traku namijenjenoj za promet iz suprotnog smjera.

Uslijed toga naglo skreće u desno, a potom u zanošenju izlijeće izvan kolnika na kameno zemljanu površinu po kojoj se jednim dijelom kreće, te potom prednjim dijelom vozila udara u kamenu hrpu od koje se odbija, pada ponovno na kamenu površinu gdje dolazi do prevrtanja vozila a potom se zaustavljanja.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izvješteno općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv vozača slijedi Obvezni prekršajni nalog.

04. svibanj 2024 01:32