StoryEditorOCM
Crna kronikaBJEŽAO POLICIJI

Auto koji je razbio ogradu u centru Petrinje vozio je gradonačelnik: ‘Kriv sam, ali što biste vi napravili u mojoj situaciji?‘

Piše Marin Dešković/JL
7. siječnja 2021. - 12:10

Gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović potvrdio je za Jutarnji list da je osoba koja je sinoć imala manji incident s policijom na jednom od kontrolnih punktova u Petrinji o čemu je sinoć izvijestila Policijska uprava sisačko moslavačka na svojim internetskim stranicama.

- Je, istina je, kriv sam. Spreman sam odgovarati. Počinio sam prekršaj, ali što sam drugo mogao? Pokušavao sam doći do svoje supruge koja se nalazila u našem oštećenom stanu u Petrinji, kako bi joj pomogao nakon što se dogodio novi potres. Međutim, policajac me nije htio propustiti - rekao nam je sav zadihan i vidno uzbuđen Darinko Dumbović kojega smo zatekli ispred privremenog gradskog poglavarstva u Petrinji.

- Da, jesam, kriv sam, ali što biste vi napravili u takvoj situaciji? Bi li napravili isto? - pitao nas je Dumbović.

Sisačko moslavačka policija izvijestila je sinoć kako se "vozač oglušio na upozorenja policijskih službenika te se vozilom nastavio kretati u smjeru centra grada".

"Večeras, 6. siječnja oko 19:10 sati, u Petrinji na raskrižju Trga dr. Franje Tuđmana i Ulice Ljudevita Gaja muška osoba se oglušila na upozorenja policijskih službenika te se vozilom nastavila kretati u smjeru centra grada. Na navedenom raskrižju policijski službenici fizički reguliraju promet te je zabranjen prolazak vozilima i pješacima zbog novih oštećenja i napuknuća objekata, te opasnosti od urušavanja.

Utvrđuju se sve činjenice i okolnosti pod kojima se događaj odvio, a što će odrediti daljnje postupanje policije," priopćeno je iz policije.

20. travanj 2024 08:52