StoryEditorOCM
ZanimljivostiZvijezde pjevaju

Zahuktava se show: Zorica Kondža dobila ponudu s HTV-a koja se ne odbija! Sjest će uz Danijelu Martinović, zabava kreće 19. ožujka

Piše Klara Rožman/JL
3. veljače 2022. - 17:33
Zorica Kondža je ove sezone sjesti u sudački stolac popularnog i gledanog showa ”Zvijezde pjevaju”Tom Dubravec/Cropix

Nova sezona HRT-ovog spektakla "Zvijezde pjevaju", koja na HTV1 starta 19. ožujka, donosi nam i prvi isključivo muški par.

Jer, kako se neslužbeno doznaje, pred publikom i žirijem zajedno će pjevati Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca.

Legende s Kvarnera već se uveliko uvježbavaju za show, pjevaju kad god stignu, a pjevat će i ovog petka dok se iz Rijeke u istom (Ferlinovom) automobilu budu vozili na dodjelu Zlatnog Studija, na kojoj obojica konkuriraju za najbolji radijski glas, piše Jutarnji.

Drugi par emisije "Zvijezde pjevaju" dolazi iz Slavonije - Areta Ćurković i Goran Bošković.


Njih dvoje trebali su nastupiti u toj emisiji još u proljeće 2020. godine, a onda je sve palo u vodu zbog korone.

Sada stižu zajedno na HRT-ovu pozornicu, baš kao i mentorice u spektaklu Lara Antić-Prskalo, Gina Damjanović, Ivana Kindl te Lu Jakelić.

Što se pjevača amatera tiče, u showu će glasovne sposobnosti pokazati i splitska radijska voditeljica Edita Lučić Jelić, glumica Iva Jerković, redatelj Mario Kovač te televizijska voditeljica Maja Ciglenečki.

image
Danijela Martinović se super snašla u sudačkoj sjedalici, gledatelji su voljeli njezine komentare
Boris Kovačev/Cropix

U žiriju showa bit će Jurica Pađen, Danijela Martinović i Marko Tolja, kojima će se, prema izvorima Jutarnjeg, pridružiti stroga, ali pravedna Zorica Kondža.

Splitska pjevačica će tako sjesti uz svoju splitsku kolegicu, koja se sjajno snašla u prošloj sezoni.

Uršula Tolj urednica je emisije koja će se, za razliku od prošle sezone (u kojoj su pobjedu slavili redateljica Arija Rizvić i njen mentor Marko Kutlić), emitirati uživo, a za svoje favorite moći će svake subote navijati i stotinjak ljudi u publici. 

26. travanj 2024 19:55