StoryEditorOCM
ZanimljivostiSvi u Đardin

Večeras počinje omiljena šibenska Adventura: Organizatori imaju važnu poruku

Piše šibenski.hr
3. prosinca 2021. - 08:18

Koncertom sve popularnijeg benda BluVinil kojeg čine šibenski studenti u Zagrebu, večeras počinje omiljena šibenska božićno- novogodišnja manifestacija Adventura.

Osim u dobroj glazbi, Šibenčani i njihovi gosti moći će uživati u bogatoj ugostiteljskoj ponudi u 12 kućica na sve tri etaže u Đardinu.

Također, s nestrpljenjem se očekuje otvaranje klizališta na Poljani, koje je planirano za 11. prosinca. Organizatori Adventure napominju kako za ulaz na manifestaciju nisu potrebne covid potvrde, barem za sada.

image
Večeras u Šibeniku počinje adventura
Adventura Šibenik/Facebook

Inače, od organizatora stiže i informacija kako na Adventuri više nema jednokratne ambalaže za piće, iako je do sada bila papirnata.

Višekratna i razgradiva ambalaža moći će se preuzeti na 0 waste kućici na najgornjoj etaži Parkića, ali i na svakoj ugostiteljskoj kućici!

- Adventuristi, vas molimo da nas podržite u cilju smanjenja količine otpada na našoj Adventuri. Da svoju čašu vratite, ako piće ne mijenjate, ne mijenjajte niti čašu da nas razveselite i u Parkić ponesete vlastite potiće od svoje kuće i u kuhanom vinu ili bilo čemu drugom kuhanom uživate iz vlastite čaše odnosno pota- poručili su organizatori sjajne šibenske manifestacije koja se vraća u punom sjaju nakongodine dana prisilne pauze zbog pandemije.

19. travanj 2024 02:55