StoryEditorOCM
Zanimljivostiborba 20 kandidatkinja

Uskoro kreće treća sezona popularnog showa: upoznajte Šibenčanku i Kninjanku koje žele osvojiti Gospodina Savršenog

Piše Šibenski.hr
9. ožujka 2022. - 14:44

Uskoro počinje treća sezona 'Gospodina Savršenog' gdje će se za naklonost tajanstvenog mladića boriti 20 kandidatkinja. Voditeljica je, kao što smo i najavili, Šibenčanka Antonija Blaće,a  naša županija imat će dvije predstavnice u popularnom reality showu: Mateu Laštro iz Šibenika te Tinu Štrbac iz Knina.

Matea Laštro je 26-godišnja cvjećarica i frizerka koja dolazi iz Šibenika, a kad je riječ o ljubavi, s njom odmah znate na čemu ste: "Ne volim slatkorječivost, samo djela. Za mene je ljubav nesebičnost; kad čovjek da od sebe maksimum, kad uvažavaš želje te osobe i spreman si na kompromis. Ljubav je jako lijepa, ali je treba i čuvati.“

Želi muškarca koji će je podržavati, koji će biti brižan i pun razumijevanja i neće mu biti teško pokazati koliko mu je važna. Priznaje da se ne zaljubljuje tako lako, ali kad se to dogodi, tvrdi da je spremna sve napraviti za voljenu osobu, pa i odseliti se daleko od doma.

"Kad se zaljubim, spremna sam dati zadnji atom snage“, priznaje Matea koja voli izazove, nova iskustva, ne boji se reći svoje mišljenje i smatra da ima dobre adute za osvajanje Gospodina Savršenog.

"Osvojit ću ga druželjubivošću, komunikativnošću i jako sam osjećajna po pitanju svih životnih situacija. Mogla bih ga osvojiti najviše iskrenošću i nadam se izgledom. Sigurna sam da ćemo uspostaviti jako dobar kontakt, barem prijateljski, ali nadam se i nešto više.“

Uz to, Matea boluje od rijetke bolesti cistične fibroze te joj je želja osnovati zakladu. Vjeruje kako će svojim sudjelovanjem u emisiji podignuti svijest ljudi o toj rijetkoj bolesti. 

image
Matea Laštro
RTL

Tanja Štrbac ima 26 godina, rođena je u Kninu, ali je kao mala otišla živjeti u Vršac u Srbiji. Studirala je fiziku i tekstil, no napustila je školovanje zato što se odlučila baviti spiritualizmom! Potom se zbog studija meditacije preselila na Cipar da bi naposljetku nastavila živjeti u Zagrebu, gdje sada uči ljude kako gledati na život i svijet.

„Ne znam jesam li posebna, ali želim svima širiti ljubav i pozitivnu energiju. Ljubav je za mene jedna inspirativna akcija - sve što te inspirira u životu i čini ga zanimljivim, meni je to ljubav“, kaže Tanja i dodaje da je sretna, kreativna i hiperaktivna kad se u nekoga zaljubi. U emisiju 'Gospodin Savršeni' prijavila se zato što je taj format podsjeća na hram Sulejmana Veličanstvenog i željela je biti dio toga, a na pitanje kakav je muškarac može osvojiti, iskreno kaže: „Smatram da mora biti kemije među nama, a sve ostalo je manje važno. Ipak, ne volim baš niske muškarce, odnosno, niže od sebe.“

image
Tanja Štrbac
RTL
04. svibanj 2024 11:42