StoryEditorOCM
Zanimljivostina ‘malom parapetu‘

U Vodice stižu umjetnici iz cijele Hrvatske: crtat će se grafiti i uživati u vratolomijama skejtera, ulaz je besplatan

Piše Šibenski.hr
7. srpnja 2022. - 11:02

U subotu, 9. srpnja, s početkom u 18.30 sati na rivi u Vodicama održava se peto po redu izdanje događaja urbane kulture Beata & Graffita.

Na kultnom "Malom parapetu“ Udruga mladih Bokon okuplja 12 graffiti umjetnika iz cijele Hrvatske koji će na postavljenim panelima domaćim i stranim posjetiteljima pokazati sve čari ove urbane umjetnosti.

Uz priliku da pogledaju kako grafiti nastaju "iz nule“, posjetitelji će na događaju moći uživati i u skejt sessionu na kojem gostuju skejteri iz cijele Hrvatske i inozemstva. Vizualni dio programa bit će popraćen i bogatim glazbenim programom za koji će se pobrinuti DJ-i Glazbena Kuhinja, Gala, Soul Brothers i Metz Attack, a ulaz na događanje besplatan je za sve posjetitelje.

Udruga Mladih Bokon osnovana je 2017. godine u Vodicama s ciljem promicanja kulture, umjetnosti i kreacije općenito. Cilj nam je sa svim raspoloživim sredstvima, idejama i znanjem u pojedinim aktivnostima pružiti mladima priliku za samoostvarenje, te poticati mlade na stvaranje i uživanje u kreativnosti. 

Naše aktivnosti sastoje se od koncerata, izložbi i radionica sa svrhom zabave i educiranja u sferi kulture i umjetnosti te prikazivanja stvaralaštva mladih u Vodicama i okolici.

image
Vojko Bašić/Cropix
18. travanj 2024 11:19