StoryEditor
Zanimljivostidrugi zlatni gumb

Tužna životna priča mlade Drnišanke raznježila gledatelje Supertalenta, toliko je talentirana da je Martina Tomčić ostala bez riječi

Piše šibenski.hr
3. listopada 2021. - 23:25
Screenshot Nova Tv

Tužna priča djevojke iz Drništa dirnula je gledatelje, ali i žiri Supertalenta, a njezino pjevanje osiguralo joj je i zlatni gumb kojeg joj je dala Martina Tomčić

Anatacha Filimone pjevala je pjesmu iz filma Zvijezda je rođena, I'll Never Love Again, a nakon izvedbe svi su zapljeskali talentiranoj djevojci. 

- Tako lijepo vodiš taj svoj vokal, fenomenalno, komentirala je Maja Šuput koja ju je pitala za obitelj.

- Obitelj mi nije baš najveća podrška, nisu za to. Trebala sam ići i prošle godine i prije dvije godine i nije mi mama nikad dala da dođem, ispričala je Anatacha. 

- Meni je teško govoriti, ja još ne znam što si ti napravila meni. Imaš talent koji nije nužno vezan za pjevanje, a to je da svojim glasom prenosiš nekakvu vrstu boli do razine da se ja ne mogu sabrati i nešto suvislo reći. Postoje glasovi i ljudi koji liječe, tvoj glas liječi ljudske duše. Nisam čula što su kolege rekle... Ako si ikad posumnjala u sebe, molim te, nastavi se baviti ovim, otkrila joj je Martina koja joj je na kraju i dala zlatni gumb, a na pozornici je 18-godišnjakinju i zagrlila. 

Talentirana djevojka predstavila se gledateljima i otkrila kako je trpjela vršnjačko zlostavljanje zbog svoje boje kože. 

- Ja sam umorna što sve moram sama. Moj život u Drnišu nije bio dobar niti kroz djetinjstvo niti sada. Imala sam mnogo loših trenutaka, bila sam maltretirana u osnovnoj i srednjoj školi zato što sam druge boje kože i imam drugačiju kosu. Jedino smo moja sestra i ja mulatkinje u mom gradu i mislim da taj grad nije za mene, kazala je nakon čega je ispričala kako nema dobar odnos s roditeljima. 

- Najteži period u mom životu je bio kad sam s 15 godina saznala da bih trebala ići u dom za nezbrinutu djecu sa svojom sestrom zato što nismo imali osnovne uvjete za život i moje financijsko stanje nije bilo dobro. Jako mi je žao što nemam dobar odnos s roditeljima, kad vidim drugu djecu kako se slažu sa svojima, bude mi žao, ne mislim da se naš odnos može popraviti, ne znam uopće kako bih na to odgovorila. Moja poruka drugim roditeljima je - čuvajte svoju djecu, čuvajte ih, nemojte ih tući jer vam se dijete neće povjeriti u svakom trenutku, poručila je. 

item - id = 1132153
related id = 0 -> 1136492
related id = 1 -> 1136489
22. listopad 2021 01:57