StoryEditorOCM
ZanimljivostiVELIKE PROMJENE

Trudna Janica Kostelić vijest je dana: ispred Vlade su je dočekali brojni reporteri, ali crni kaputić nije otkrio trbuščić, no potvrdila je vjenčanje

Piše M.K.
24. listopada 2018. - 13:50

U crvenim hlačama, ogrnuta crnim kaputićem, Janica Kostelić jutros je stigla na posao na sjednicu Vlade Republike Hrvatske.

Njezin dolazak, nakon vijesti o trudnoći naše najslavnije skijašice, koja je u medijima dakako snažno odjeknula, ni izbliza nije dočekan jednako kao kad bi inače državna tajnica ureda za sport stigla ispred Banskih dvora.

Trofejna sportašica bila je "skenirana" od glave do pete, pokušavali su se naći i snimiti i najmanji dokazi vijesti koju je sama objavila, no kaputić je zasad skrio trbuščić.

Janica Kostelić je trudna, već se zna i spol djeteta: hoće li državna tajnica roditi na svoj rođendan?

Sretnu vijest Janica Kostelić komentirala je ispred Vlade.

''Zvat će se Oscar, a nije važno hoće li se baviti skijanjem ili politikom'' - ustvrdila je ponosna buduća mama.

Kako su mnogi uočili i prsten na Janičinoj ruci, proslavljena sportašica je potvrdila i da se vjenčanje planira uskoro. Mediji su dakako nesttpljivi da saznaju ime muškarca koji je osvojio srce državne tajnice.

Kako piše Jutarnji.hr, Janica Kostelić planira nastaviti raditi jer je s trudnoćom sve u najboljem redu.

Otac Ante i majka Marica po treći će put postati baka i djed. Novi član u obitelji Kostelić treći je dječačić zaredom. Nakon prvog, Ivana, Ivica i Elin Kostelić u ljeto 2016. dobili su još jednog sina, kojem su nadjenuli ime Leon.

08. lipanj 2023 07:38