StoryEditorOCM
ZanimljivostiZVIJEZDA JE ROĐENA

Tko je Mark Bagarić koji je glasom i skromnošću opčinio gledatelje? Ovo je priča o 27-godišnjem Hercegovcu, pogledajte kako pjeva Olivera!

Piše SD
18. listopada 2021. - 15:24

Mark Bagarić je pojavom, pričom, glasom, a osobito podignutim kažiprstom, sinoć opčinio gledatelje "Supertalenta".

Sudeći po komentarima koji se ne prestaju nizati cijeloga jutra na svim platformama, osvajač četvrtog "zlatnog gumba", kojeg mu je priuštio oduševljeni Janko Popović Volarić, osvojio je srca gledatelja, ne samo glasom, nego i skromnošću, cijelom životnom pričom.

Prije izlaska na pozornicu, 27-godišnji Mark sebe je opisao kao momka kojemu je izgled jako važan, pa zato i trenira svaki dan, a pohvalio se i svojom novom frizurom.


Ispričao je i da je podrijetlom iz Hercegovine, ali je rođen u Berlinu, a u Zagreb se preselio s roditeljima koji su u mirovini jer ih nije htio ostaviti same.

Radi kao disponent u njemačkoj firmi za proizvodnju i distribuciju aluminijskih vrata, otkrio je kako je uz glazbu njegov hobi i nogomet, te da igra na poziciji golmana.

Mark Bagarić je otkrio kako je bio na audicijama za showove "Njemačka traži zvijezdu", kao i na njemačkom "Supertalentu". Ustvrdio je da govori čak šest jezika – hrvatski, njemački, engleski, španjolski, francuski i japanski, ali mu i dalje, pored svega, najveća inspiracija u životu glazba.

Iznenadio je svih, a pogotovo članicu žirija Maju Šuput, otkrićem da nikad nije imao djevojku, te priznajem da mu to teško pada.

Mark je pred kamerama bez zadrške ispričao kako često razmišlja o tome, jer mu je cilj stvoriti obitelj, a za pet godina nada se da će biti u braku i imati djecu te da će biti živ, zdrav i uspješan u glazbi. 

"Svatko ima svoje demone, ali moram biti pozitivan. Nadam se da ću naći pravu curu. Naravno da mi je bilo teško, bilo je tu nekoliko pokušaja, ali nije bilo nikad da sam ušao u neku vezu, to mi je žalosno.

Mogu ponuditi svoje srce, a najveće oružje koje imam je moj glas. Ovdje ću pokazati tko sam, a možda i nađem ljubav. Sudbina će odlučiti" - ispričao je pred kamerama.


Kada se predstavio na pozornici i rekao da će pjevati, Maja Šuput je komentirala da "ne izgleda kao pjevač", skeptičan je bio i ostatak žirija, ali kad je Mark pustio glas - vrijeme je stalo.

Izveo je pjesmu "Crazy Love" Briana McKnighta i svojim glasom rastopio publiku i žiri, a Martina Tomčić je tijekom njegova nastupa zagrlila Janka Popovića Volarića i rekla mu da se zaljubila.

"Meni je u Supertalentu super kad ne očekuješ da netko razvali, a on razvali ovako!" - bio je dirnut Janko.

image
Nova TV Press


"Došao si kao aluminijski, a dolaziš kao zlatni!" - nasmijao je publiku svojim komentarom voditelj Igor Mešin.

A dok čekate Markov sljedeći nastup u polufinalu showa, poslušajte kako zvuči njegova izvedba pjesme Olivera Dragojevića "Kad mi dođeš ti".

Komentari gledatelja: ‘Na prvu sam pomislio što će ovaj tu...‘

'
Na prvu sam pomislio šta će ovaj tu... Kad je momak pustio glas naježio sam se... Svaka čast i definitivno zasluženi zlatni gumb. Momčino želim ti svu sreću svijeta,živ bio i oženio se'

'Predivno, mogu mu se nakloniti mnogi profesionalci. Glas koji miluje'

'Bravo momak, odlično! Izgleda kao neka dobra, neiskvarena romantična duša.Odlično otpjevano,sretno mu!'

'Nadam se da smo upravo gledali ovogodišnjeg pobjednika.Osim što prekrasno pjeva, lik je jednostavan simpatičan i skroman. Bravo Mark!'

'Radi ovakvih skrivenih talenata ova emisija ima smisla. Anđeoski nestvaran divan glas i lakoća izvedbe... a čovjek prodaje aluminijsku stolariju. Pa nevjerojatno

'Vauuuuuu, koji glas!!! Zgodan, simpatičan i čini se kao dobričina!!! I glas anđela!!!'

'Pjeva bolje od originalnog pjevača. Tolika skromnost, a svjetski. Anđeoski glas. Bravo Mark i sretno dalje.'

'Dakle, zrači dobrotom. Vidi mu se u očima, a one su ogledalo duše. Dobar čovjek, predivnog glasa. Iskreno, nikada nisam smatrala da su pjevači za ovaj show. Međutim, iznenadila sam se. Bravo za njega! Mozda najbolji glas u Supertalentu. Mark, ovo i je samo početak tvoje zlatne karijere. Bravo od srca!'

18. travanj 2024 08:00