StoryEditorOCM
ZanimljivostiNakon 17 godina pauze

Svima je ovo falilo: maškarana povorka ponovno zaživjela u Grebaštici, evo tko je spaljen

Piše K. G.
20. veljače 2024. - 09:24

Nakon sedamnaest godina pauze, uz angažman Društva sportske rekreacije Grebaštica i potporu Turističke zajednice mjesta Visit Grebaštica - Grebaštica Tourist Board maškarana povorka ponovno je zaživjela u Grebaštici. Šarena maškarana povorka okupila je brojne sudionike, uključujući učenike i učenice Osnovne škole "Grebaštica," koji su se kreativno maskirali u prometne znakove, podsjećajući nas na važnost poštivanja pravila, posebno na pješačkim prijelazima kod škole, piše na svojoj Facebook stranici DSR Grebaštica

Povorka je krenula iz Grlića u 13:00 sati prema Donjim Banovcima, gdje je održano suđenje Krnji-Piromanu. Veliki odaziv Grebašćana na maškare jasan je pokazatelj koliko su nedostajale, a svi uzrasti su uživali i zabavljali se, stvarajući nezaboravne trenutke.

image

U Grebaštci je Krnjo bio piroman

Facebook/DSR Grebaštica

Za vrhunsku glazbu i atmosferu pobrinuo se lokalni DJ Massa, čija je glazba dodatno obogatila doživljaj ovog spektakla. Fotogalerija pruža samo djelić fantastične atmosfere s grebaških maškara, zadržavajući trenutke radosti i zajedništva.

Organizatori žele izraziti posebnu zahvalnost svim volonterima i donatorima koji su svojim nesebičnim doprinosom omogućili realizaciju ovog događaja.

Veliko hvala ide i mjesnim odborima Grebaštice donje i Grebaštice gornje na suradnji i pomoći, te DVD Grebaštica na stručnom i profesionalnom osiguranju, piše DSR Grebaštica

27. travanj 2024 19:00