StoryEditorOCM
ZanimljivostiBAJKA U BIJELOM

Supruga Duje Ćalete-Cara objavila fotke s glamurozne zabave njegovog suigrača, ishvalili je kako je sredila muža i sina

Piše Šibenski.hr
8. prosinca 2021. - 19:39

Francuski nogometaš Boubacar Kamara sa suprugom je u svom pariškom stanu organizirao tzv. "baby showering", party na kojemu su obznanili spol prinove, ali i primali darove za bebu svojih uzvanika, među kojima su bili i Biličanin Duje Ćaleta-Car i njegova Adriana.

Upravo je lijepa Dubrovčanka objavom na svom profilu na Instagramu otkrila kako je izgledao taj glamurozni događaj, ali i raskošno blagdanski uređen stan Dujinog suigrača u klubu Marseille.

Stoper Marseillea i njegova supruga Coralie svojim su gostima zadali i dress code, a on je glasio: bijelo.

Adriani, koja redovito prima komplimente za svoj izgled i sjajne modne kombinacije u kojima se pojavljuje, to nije bio ni najmanji problem, dapače, poslužio je kao uvijek dobrodošao modni izazov.

Kad je objavila fotografije, pratitelji su obasuli pohvalama, posebno ističući izvrstan outfit kojeg je smislila za svoga sinčića Maura, kojega nikako neće moći zaobići "šminkerski" status.

Objavu je "lajkao", među brojnima, i Andrej Kramarić, kao i splitska "kraljica fitnessa", Renata Lovrinčević.

Adrianin story, pak, na današnji je dan prepun rođendanskih čestitki.

Ova rođena Riječanka, a stvarnim životom Dubrovčanka, danas naime slavi  okrugli 30. rođendan, što su njene prijateljice obilježile brdom zajedničkih fotografija i najljepših želja podijeljenih na Instagramu.

image
Instagram
image
Instagram
image
Instagram
image
Instagram
19. travanj 2024 03:04