StoryEditorOCM
ZanimljivostiNAGLO MU POZLILO

Supruga Doris Dragović oživljavali tri puta; ugradili mu dva stenta, situacija još uvijek ozbiljna

Piše V.P.
27. prosinca 2018. - 13:52

Ovogodišnji Božić splitskoj pjevačici Doris Dragović (57) neće ostati u najljepšem sjećanju. Njezinom suprugu, bivšem vaterpolisti kluba Jadran Mariju Budimiru na blagdan svetog Stjepana naglo je pozlilo i čak je tri puta vraćan u život, pišu 24 sata.

Mario je u srijedu navečer igrao na malonogometnom turniru Četiri kafića, a kad je nakon utakmice došao na večeru u restoran Duje uhvatio se za prsa i pao. U tom se trenutku u restoranu zatekao dugogodišnji Hajdukov fizioterapeut Domenico Sisgoreo koji je tri puta vraćao Budimira u život prije dolaska Hitne pomoći. Suprug Doris Dragović ubrzo je prebačen u splitsku bolnicu gdje je operiran, ugradili su mu dva stenta i situacija je još uvijek ozbiljna.

- Bilo je strašno gledati, doslovno mu je život triput visio o koncu, triput ga je Sisgoreo vratio iz mrtvih, rekao je jedan od svjedoka iz restorana.

Doris Dragović i Mario Budimir koji je od nje mlađi nekoliko godina vjenčali su se 1990., a u rujnu iste godine dobili su sina Bornu.
- Doris je veliki čovjek i veliki prijatelj. Sve što radi pridaje tome maksimalnu važnost. Samo idi dalje, ljudi te vole. Bez obzira što se sve piše, jer uvijek se diže prašina za one koje vride, tako je bilo uvijek - poručio je Mario svojoj supruzi prije četiri godine u eteru Narodnog radija, na što mu je ona kazala kako je on njezina srodna duša.

19. travanj 2024 11:44