StoryEditorOCM
Zanimljivostiplaća put u indiju

Šibenski student koji je u ‘Superpotjeri‘ pobijedio svih petero lovaca i osvojio 20.000 eura: ‘Imao sam sreće, mogao sam zamucati‘

Piše Šibenski.hr
6. travnja 2023. - 18:07

Petar Vrvilo iz Šibenika je u prošlotjednoj Superpotjeri pobijedio svih petero lovaca i osvojio 20.000 eura. Osvojenim novcem će si, kaže, platiti putovanje u Indiju, piše Index.hr

"Ovo je bila sreća. Mogao sam zamucati i ostati bez te jedne sekunde, pa bih i ovu izgubio", rekao je 22-godišnjak o svojoj pobjedi u kvizu u HRT-ovoj emisiji Kod nas doma. Petar je ranije dva puta sudjelovao i u Potjeri, gdje su ga pobijedili lovci Morana i Krešo. Rekao je kako se u Potjeru planira prijaviti opet. 

Petar je istaknuo da svakodnevno čita novine te da ne postoji posebna priprema za kviz. "To je cjeloživotna priprema i način razmišljanja. Kada vidite da nešto ne znate, onda se o tome idete informirati. I tako kroz vrijeme prikupljate informacije", rekao je Petar i dodao kako smatra da je bitna i dobra memorija, a možda i logika.

image

Šibenčanin Petar Vrvilo na Superpotjeri osvojio je 20.000 eura

Screenshot/hrt/

Podsjećamo, Petar je u nedjelju u Superpotjeri u pitanjima s višestrukim izborom ponudio dva točna odgovora. Lovci su mu potom ponudili 20 tisuća eura za pobjedu protiv svih petero lovaca, ali i samo dvije sekunde prednosti. Naposljetku je odabrao borbu protiv svih lovaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To se na kraju pokazalo kao dobar izbor jer je Petar pobijedio lovce i osvojio 20.000 eura. Publika je nakon njegove pobjede gromoglasno pljeskala.

"Naklon do poda", poručio je Kotiga Petru.

"Tako se to radi", dodala je Morana, prenosi portal Index.hr

02. svibanj 2024 07:36