StoryEditorOCM
ZanimljivostiSlovenski koncert

Usred izvedbe ‘Moje štikle‘ Severini na pozornicu uletio muškarac i uhvatio je za potkoljenicu: ‘Kao da me pas ugriz‘o...‘

Piše JL/SD
24. prosinca 2023. - 19:19

Severina Vučković pjevala je ‘Moju štiklu‘ ovoga petka u slovenskom Šempeteru pri Gorici kada je na pozornicu upao muškarac i bacio se na koljena kraj nje. Neobičan prizor iznenadio je publiku, ali i pjevačicu koja u prvi tren nije bila sigurna što se događa.

"Mislio sam da je prosi! Bio sam u šoku par sekundi", rekao je jedan od obožavatelja koji su bili na licu mjesta.

image

Severina na pozornici u Sloveniji
Instagram

No, Severina je ostala prava profesionalka i unatoč zbunjenosti nastavila pjevati i plesati odjevena u seksi bijelu kombinaciju hlača i prsluka. Muškarac je zatim našao što je tražio, držeći Severinu za nogu i dao joj predmet uz njen odobravajući osmijeh.

Ona je kasnije pojasnila da joj je pala naušnica, a heroj koji joj je pomogao je njezin tehničar Šajo. "Mislila sam da me pas ugriz‘o, a on je samo spašavao naušnicu od moje štikle", našalila se na svom Instagramu dan poslije Splićanka, koja na svakom koncertu oduševljava nevjerojatnom energijom, a poznata je po tome da nezgode, čak i padove na pozornici uvijek rješava osmijehom.

"Nadam se da je gospodin dobio povišicu ili makar veliki bakšiš za požrtvovnost i profesionalizam", poručio joj je jedan pratitelj.

Severina je do blagdana bila izuzetno zaposlena, nedavno je imala rasprodan koncert u zagrebačkom Mintu, a nakon Šempetera pri Gorici je u subotu pjevala u Celju.

image

Severina na pozornici u Sloveniji
Instagram

18. srpanj 2024 08:54