StoryEditorOCM
Zanimljivostiokruglih 50

Severina danas slavi rođendan, prijateljica objavila nikad viđene snimke popularne pjevačice: ‘Sretan ti, amore mio!‘

Piše Šibenski.hr
21. travnja 2022. - 11:15

Severina Vučković danas slavi okrugli 50. rođendan. Prijatelji su joj već nakon ponoći počeli objavljivati rođendanske čestitke na društvenim mrežama, a prva je to učinila njezina dugogodišnja prijateljica i splitska fotografkinja Sonja Dvornik, piše Jutarnji list.

Uputila joj je video s dosad neviđenim snimkama privatnih trenutaka, kao i s putovanja na kojima je bila s pjevačicom.

'Hvala ti za ljubav! Sretan 50-ti, amore mio', napisala je uz snimku, dok je u pozadini svirala pjesma ‘My Way’ Franka Sinatre.

Severina je za proslavu je unajmila zagrebački noćni klub Mint. S obzirom na to da popularno okupljalište prima nekoliko stotina ljudi, jasno je da popularna pjevačica priprema feštu za pamćenje i dugo sjećanje. Među uzvanicima su i njezina bliska suradnica i jako dobra prijateljica Vedrana Vasić, bez koje nije mogao proći niti jedan značajan trenutak u Severininu životu nakon rastave od Igora Kojića.

Severina je danas, osim za proslavu, trebala imati vremena i za obavljanje nekih pravnih stvari. Naime, 8. ožujka je na svome Instagramu objavila da je dobila poziv na Općinski kazneni sud u Zagrebu po tužbi Milana Popovića. Rasprava je bila zakazana jutros za 8.30 sati.

 

18. travanj 2024 19:20